Beauty 9 apr 2014 Muriel Oonincx

Ideale tijdsbespaarder: douche body lotion

Dat we bijna elke dag aan douchen toekomen is soms al een wonder als er al om half 6 een aap naast je bed staat. Jezelf van top tot teen insmeren met bodylotion na het douchen is welhaast een utopie. Toch willen we graag een zacht velletje, in plaats van het craquelé wat we nu op de benen zien, dus een beetje lotion op je benen of armen kan geen kwaad. Te tijdrovend zo’n bodylotion? Niet meer, want er zijn vernuftige producten op de markt die je huid snel zacht maken zonder gesmeer of geplak.

Bodylotion voor onder de douche gebruik je na de douchegel. Je smeert je lichaam ermee in, waarna je je afspoelt met een laatste douchestraal. Afdrogen en klaar ben je. De bodylotion laat een subtiel laagje achter dat je niet hoeft uit te smeren en ook niet plakt. Hij is er bijvoorbeeld van Garnier, Nivea of Vaseline.

Favoriet

Spray en Go van Vaseline is een topper, dit is een bodylotion, in fijne nevelvorm. De spray spuit ook op z’n kop dus ideaal voor moeilijk bereikbare plekjes zoals knieën en ellebogen. Je sprayt hem op en hoeft ‘m niet uit te smeren.

Schermafbeelding 2014-04-09 om 12.10.49

Garnier kost €5,49, Nivea €5,99 en Vaseline €6,89.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ideale tijdsbespaarder: douche body lotion
Sluiten