Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Beauty 9 apr 2014

Ideale tijdsbespaarder: douche body lotion

Dat we bijna elke dag aan douchen toekomen is soms al een wonder als er al om half 6 een aap naast je bed staat. Jezelf van top tot teen insmeren met bodylotion na het douchen is welhaast een utopie. Toch willen we graag een zacht velletje, in plaats van het craquelé wat we nu op de benen zien, dus een beetje lotion op je benen of armen kan geen kwaad. Te tijdrovend zo’n bodylotion? Niet meer, want er zijn vernuftige producten op de markt die je huid snel zacht maken zonder gesmeer of geplak.

Bodylotion voor onder de douche gebruik je na de douchegel. Je smeert je lichaam ermee in, waarna je je afspoelt met een laatste douchestraal. Afdrogen en klaar ben je. De bodylotion laat een subtiel laagje achter dat je niet hoeft uit te smeren en ook niet plakt. Hij is er bijvoorbeeld van Garnier, Nivea of Vaseline.

Favoriet

Spray en Go van Vaseline is een topper, dit is een bodylotion, in fijne nevelvorm. De spray spuit ook op z’n kop dus ideaal voor moeilijk bereikbare plekjes zoals knieën en ellebogen. Je sprayt hem op en hoeft ‘m niet uit te smeren.

Garnier kost €5,49, Nivea €5,99 en Vaseline €6,89.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Ideale tijdsbespaarder: douche body lotion
Sluiten