Iedereen verdient een eigen persoonlijke signature cocktail

Elke vrouw verdient een signature cocktail die terug doet terugdenken aan gouden tijden of symbool staat voor wie zij is. Famme’s Muriel koos jarenlang voor Mojito als favoriet, maar valt nu als een blok voor de voor haar gecreëerde Dutch Connection.

Teisseire (de heerlijke limonadesiroop) nodigde ons uit om samen met Vincent (een van Nederlands beste cocktailshakers) een cocktail te maken die het verhaal vertelt van Famme’s hoofdredacteur Muriel. Aan Vincent vertelt ze over haar jaren in Kaapstad en dat zij daar Famme bedacht doordat ze eindelijk de rust en ruimte had om na te denken over wat ze echt wilde. Het resultaat: de Dutch Connection die de brug vormt tussen Kaapstad en Nederland en een drankje dat perfect past bij haar smaak. Met een shotje rum heerlijk als alcoholische verwennerij, maar zonder shotje ook een verfrissend drankje om altijd en overal van te genieten. De cranberry is favoriet (ooit ontdekt als zwangere en zo ongeveer het lijfdrankje van elke vrouw die niet mag drinken en toch iets ‘anders’ wil) en een blijvertje!

In de video zie je Vincent Nouws van The Fabulous Shaker Boys aan het werk voor Muriel. Op basis van haar wens voor iets fris met toch een zuurtje mixt hij de perfecte zomercocktail.

Benieuwd naar jouw personal cocktail, of wil jij deze cocktail zelf maken?

Check dan hieronder The Flavour Maker.

In samenwerking met Teisseire

Reageer op artikel:
Iedereen verdient een eigen persoonlijke signature cocktail
Sluiten