Body 21 okt 2014 Redactie

Iets voor jou? Gaat dit herbruikbare cupje de tampon vervangen?

Oké dames, we weten het allemaal: ongesteld zijn is niet altijd een pretje. Maar in de loop der jaren hebben we er toch mee leren leven. We moeten wel! Want tja, het is eigenlijk puur natuur. De één gebruikt tampons, de ander liever maandverband. Veel meer opties zijn er niet, of toch wel…

cdcee982941a6eb478bb43bbeb425624_large

Het Zweedse bedrijf Intimina denkt het perfecte alternatief te hebben gevonden: de Lily Cup. De strijd om het beste middel is geopend, want wat dacht je van deze voordelen: je creëert als vrouw tonnen minder afval (je kunt de cup hergebruiken), bespaart jaarlijks tientallen euro’s en stelt jezelf minder bloot aan chemicaliën.

Screenshot 2014-10-20 at 15.47.25 - Edited

De siliconen cups hebben een richtprijs van ca. 32 euro en moeten wereldwijd in de winkels te komen liggen. Om dit te realiseren wordt er via een speciale campagne geld ingezameld en de teller staat op ruim 33.000 euro! In de onderstaande video leggen twee dames ons haarfijn uit waarom we massaal een Lily Cup moeten aanschaffen:

En? Zie jij jezelf dit cupje gebruiken? Of hou je het liever bij de goede oude tampon? Reageer op onze Facebook

Screenshot 2014-10-20 at 15.46.43 - Edited

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Iets voor jou? Gaat dit herbruikbare cupje de tampon vervangen?
Sluiten