IJssalon in Hoorn komt met bijzondere ijssmaak: zalm sushi. Say what?

De ijsmakers van IJssalon Vivaldi, die hebben bollen, eh… ballen. Ze draaien daar hun hand niet om voor smaken die nogal out of the box zijn. Deze week voegen ze een nieuwe, bijzondere ijssmaak aan hun lijstje toe. En wat voor een.

Popcornijs, zeewierijs, ijs met pizzasmaak en ja we hebben ook eens gelezen dat er een ooit ijs is gemaakt van borstvoedingsmelk. Ja, echt.

Samen met de viswinkel

Vivaldi doet er een schep bovenop. Deze ijssalon heeft meerdere vestigingen, onder meer in Bovenkarspel en Hoorn. In die laatste plaats zijn ze een samenwerking aangegaan met de viswinkel die ernaast ligt en het resultaat is zalm sushi-ijs. ‘Geloof het of niet maar het is echt lekker!’ schrijven ze erbij op Facebook. Enige nadeel is dat ze het niet op hoorntjes scheppen, vanwege de hygiëne. Maar je kunt het wel ter plekke proeven. Op zich ‘n geniale marketinactie, want voor sushi kunnen ze ons wakker maken en voor een ferme ijshoorn ook. Maar of het echt lekker is? Onze Noortje, die er om de hoek woont, wipt er dit weekend even langs. To be continued dus.

Facebook

Reageer op artikel:
IJssalon in Hoorn komt met bijzondere ijssmaak: zalm sushi. Say what?
Sluiten