‘Ik ben zo klaar met de perfecte moeder moeten zijn’

De heerlijke, doch zoete vrouwenfilm Mother’s Day draait net in de bioscoop of er zit een nieuwe aan te komen waar ik me persoonlijk net nog wat meer toe aangetrokken voel. Bad Moms heet ‘ie en het belooft een hoop hilariteit en herkenning, ja van de makers van de Hangover.

Ik probeer het dagelijks zo goed mogelijk te doen. De leukste moeder zijn voor mijn drie bloedjes. Ik kook vers eten, dat regelmatig op de grond beland, want rood en dus niet lekker of groen en daarom vies. Ik horlepiep mee in dansjes, trap een balletje of wat in de achtertuin en doe mijn fair share aan schoolverplichtingen, hoewel luizenmoeder daar niet een van is.

Gillen

Toch ontplof ik regelmatig, kan ik niet tegen te veel hard geluid en kan ik wel gillen als ik op Pinterest zoek op traktaties en dan wel MOET beginnen aan de coolste Minion cup cakes of Pokemon uitnodiging voor de verjaardag van mijn middelste.

I am so tired of being this perfect mom, I am done – Bad Mom Mila Kunis

Ik wil wel een perfecte moeder zijn, maar regelmatig wil ik ook een bad mom zijn, die het allemaal even laat en voor zichzelf kiest. Voor wie zich maar een beetje herkent in dit verhaal is er nu de nieuwste film Bad Moms. De trailer is net uit en het belooft één groot feest der herkenning te worden.

Amy Mitchell (Mila Kunis) wil graag de perfecte moeder zijn, maar is er he-le-maal klaar mee. Ze krijgt niet de waardering van haar kroost, de man doet niet wat ie moet doen en op werk… laten we het daar maar niet over hebben. Als het allemaal dan toch niet wil lukken met dat perfecte moederschap besluit ze om het over een andere boeg te gooien. Enter het bad mom principe. Samen met twee andere moeders (Kristen Bell en Kathryn Hahn) besluit ze eens even helemaal los te gaan. Dit tot afgrijzen van de perfecte ‘moederclub’ van school onder aanvoering van Christina Applegate die het ogenschijnlijk wél allemaal voor elkaar hebben.

Bad Moms is vanaf 4 augustus te zien in de bioscoop. En Famme mag exclusief een voorpremière houden voor Famme lezeressen. We geven 100×2 kaarten dus hou Famme.nl en Famme’s Facebook in de gaten!

Reageer op artikel:
‘Ik ben zo klaar met de perfecte moeder moeten zijn’
Sluiten