Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Persoonlijk 12 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze illustrator laat het leven van stelletjes achter gesloten deuren zien en het is heel herkenbaar!

Deze Amerikaanse illustrator laat op een leuke manier zien hoe stelletjes dagelijkste momenten met elkaar delen – achter gesloten deuren. Herkenbaar?

Amanda Oleander is een illustrator waarvan het werk vaker in de Cosmopolitan, Vanity Fair, The Hollywood Reporter en The New York Mag te zien is, maar het zijn nu deze herkenbare illustraties die viral zijn gegaan.

De ‘simpele’ momenten

Amanda vindt de onbewaakte momenten het mooist. Ze is geboeid door de manier waarop mensen zich achter gesloten deuren gedragen, de manier waarop mensen intieme momenten delen met hun partner die niemand anders ooit te zien krijgt. Die momenten kunnen niet worden vastgelegd, want als dat zou gebeuren, zou de manier waarop diegene zich gedraagt veranderen. Daarom besloot ze om die momenten te tekenen. Ze baseert veel van haar werk op haar eigen relatie.

Waardeer elkaar

Amanda hoopt, door deze momenten te laten zien, dat we de alledaagse taferelen waarop we met elkaar worden verbonden iets meer gaan waarderen. Ze wil dat je als kijker een gevoel van vertrouwen en waardering voor de eenvoudige momenten met je meeneemt. Helemaal in het tijd waar alles perfect lijkt op bijvoorbeeld Instagram, zien we daar zelden een glimp van die gouden momenten. Wij zien in deze illustraties échte romantiek, waar we graag nog veel meer van willen zien!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme