In Amerikaans ziekenhuis worden een Romeo en Juliet geboren: op één dag

Soms kom je een lief, klein bericht tegen waar je blij van wordt. Of je nou een groot hart hebt of een kleine. Of je nou smelt van babynieuwtjes of niet. Dit nieuwtje over twee babys’s die vlak na elkaar geboren worden in een Amerikaans ziekenhuis doet iedereen glimlachen.

Oh Romeo

Het is een zonnige middag in Bluffton, South Carolina, als moeder Morgan en vader Edwin Hernandez om 2.05 de trotse ouders worden van een blakende baby die ze Romeo noemen. Maar wat ze niet weten is dat 18 uur en 8 minuten later, in de kamer ernaast, nóg een baby ter wereld komt.

Oh Juliet

Christina en Allan Shifflet verwelkomen daar namelijk een dochter. En ze noemen haar? Juist, Juliet. Het lijkt afgesproken werk, maar de jonge ouders wisten niets van elkaar, noch van de namen die ze voor hun kindjes in petto hadden. Puur toeval dus. Prachtig toeval, om precies te zijn.

Beide baby’s zijn kerngezond, hebben blakende wangen en welja, ook een goeie bos haar. En ze zijn nu al het allermooiste stelletje ooit. Met 60.000 likes. Dat ook.

Lees ook waar we eerder over schreven: 11 x herkenbare foto’s, zo ziet mijn weekend met peuter eruit

Love What Matters

Reageer op artikel:
In Amerikaans ziekenhuis worden een Romeo en Juliet geboren: op één dag
Sluiten