In deze mode apps shop je de perfecte garderobe bij elkaar

(advertorial)

Ga shoppen, huur een designerjurk of biedt je oude kloffie te koop aan. Het kan allemaal in deze handige mode apps! Combineer en krijg meer.

Soms wil je gewoon lekker shoppen en de goedkeuring van een ander krijgen over die jumpsuit. Niet van de peuter die jou vanuit zijn buggy met een rijstwafel aan zit te staren, maar van je vriendinnen. Maar hé, wie heeft er tijd voor shopdate? Dat doe je voortaan dus gewoon op de bank met je tablet of telefoon, gooi het item in de Whatsapp-groep et voilà: shoppen, sharen en een ongezouten mening krijgen. Samen met KPN, ook een kei in combineren, vonden we deze must-have apps.

United Wardrobe

Wat is het? Een marktplaats voor kleding. Alleen dan zónder het eeuwige gemail over maten en prijzen of weken wachten op je nieuwe schoenen. Je zet je kleding op United Wardrobe, zegt wat je ervoor wilt hebben en wacht tot het product verkocht is. En shop je iets in de app? Dan heb je het binnen vijf dagen binnen.
Download hier de app >

REWEAR

Altijd al een Chanel-jurk met jouw eigen betaalbare garderobe willen combineren? Het kan! Met deze app leen je gemakkelijk jouw designerkleding uit en hoezee, daarvoor kun jij dan weer iets moois van een ander lenen. En psst! Je kunt ook de mooiste kleding van Nederlandse ontwerpers lenen. Er zijn twee abonnementsvormen. Met de gratis app ruil je alle soorten merken, met de Elite-versie ruil je de duurdere merken, inclusief verzekering en REWEAR-stylist, die versie kost € 24,95 per maand.
Lees hier hoe je een abonnement neemt >

9straatjesonline

De leukste winkels van Amsterdam vind je in de negen straatjes. Geen zin in een wielklem, regenbui of woon je aan de andere kant van het land? De ideale combinatie: vanaf de bank shoppen. Met deze app kun je toch in het populaire (tot Werelderfgoed benoemde) winkelgebied shoppen. Naast de grote merken vind je hier ook de kleine, leuke merkjes die ‘handpicked’ zijn door de winkeleigenaren.
Download de app hier >

KPN combineer en krijg meer!
Tja, wie is er niet gek op nieuwe kleding combineren? KPN houd ook van combineren. Combineer Mobiel met Internet, TV of Bellen en krijg meer voordeel. Simpel: heb je bijvoorbeeld een telefoonabonnement bij KPN en neem je daar Interactieve televisie en internet bij, dan krijg je er gratis zenders en films bij en dubbel zoveel data. Start met combineren en krijg gratis producten!
Reageer op artikel:
In deze mode apps shop je de perfecte garderobe bij elkaar
Sluiten