Janne Vogel
Janne Vogel Eropuit 23 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

De nieuwe Incredibles-film is precies wat de wereld nodig heeft

Hier worden we blij van: alsof een nieuwe Disney Pixar film nog niet genoeg excitement met zich meebrengt, het verhaal van de nieuwe Incredibles-film heeft ook nog eens een héle inspirerende boodschap. Bravo Pixar.

Weet je nog? 14 jaar geleden veroverde de superheldenfamilie van The Incredibles onze harten. En het is deze zomer eindelijk tijd voor deel 2. De film gaat 27 juni in première.

Female empowerment

Mr. Incredible is in deel 2 van The Incredibles een thuisblijfvader (!), terwijl zijn vrouw Elastigirl de superheld uithangt en het kwaad te lijf gaat. Dit is precies de dosis female empowerment waar we op zaten te wachten. De trailer laat wat lastige (maar hilarische) vadermomenten zien, die meer dan herkenbaar zijn, terwijl Elastigirl de wereld redt. Het ouderschap is namelijk eigenlijk net zo’n heldentaak als het redden van de wereld, toch?

LEES OOK: 10 kinderfilms en series die jij ook leuk vindt: beloofd!

Staande ovatie

Het voorproefje duurt maar anderhalve minuut, dus we weten nog niet heel veel over de vorderingen in het verhaal, maar de film zit in ieder geval weer vol met humor. Het feit dat Pixar een film heeft gemaakt met deze boodschap is een staande ovatie waard. Een verhaal over een man die afstand kan nemen van zijn passie en al zijn energie stopt in het zijn van de beste vader ooit, zodat zijn vrouw aan haar carrière kan werken. Beter wordt het niet. Bekijk de (Engelstalige) trailer hieronder.

Misschien hebben wij nog wel meer zin in deze film dan onze kinderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Parents.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De nieuwe Incredibles-film is precies wat de wereld nodig heeft
Sluiten