Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 4 okt 2017

Bij ING mag je tijdens de leraren staking kinderen meenemen naar werk

Het zal je niet ontgaan zijn dat er morgen de hele dag gestaakt wordt door een groot deel van de basisscholen in Nederland. Inmiddels heb je de opvang al geregeld of neem je vrij om iets leuks te doen. Bij de ING neem je je kinderen gewoon mee en is er een hoop leuks te doen voor de kinderen.

ING geeft hiermee gehoor aan het initiatief en idee van een aantal ING medewerkers om op het werk iets voor de kinderen te organiseren. Op 6 locaties van de ING mag het kroost nu mee. Met 500 aanmeldingen mag wel gesproken worden van een succes. Om de kinderen te vermaken op een leuke manier zijn er allerlei activiteiten georganiseerd. Er zijn games, sportactiviteiten zoals tafelvoetbal, circusworkshops, creatieve en knutsel projecten en een heerlijke lunch. ING is blij dat het kan helpen om zijn medewerkers ‘te ontzorgen’. De kinderen vinden het natuurlijk fantastisch dat ze het kantoor van papa of mama eens van binnen kunnen zien en een dag niet naar school hoeven.

Leraren staking kinderen blij

Door het hele land worden verder door pretparken, speelparadijzen en musea speciale acties ondernomen. Of de leraren er na 5 oktober beter van worden valt nog te bezien. De horeca, musea en kinder speelparken slaan er in ieder geval een mooi financieel slaatje uit.

LEES OOK: 7 dingen die je moet accepteren als je bent getrouwd met een leraar of lerares.

Volgens de bank helpt het om de medewerkers te ‘ontzorgen’ op die dag en het sluit aan op een veelgehoorde wens van kinderen (en ouders) om eens een keer mee te mogen gaan naar de werkplek. Bijna vijfhonderd kinderen hebben zich aangemeld.

ING betrokken bij ouders

ING ontpopte zich recentelijk al als zeer betrokken en meedenkend met (jonge) ouders. Zij bieden sinds kort vaders een maand ouderschapsverlof aan in plaats van de verplichte 2 dagen. Mocht je dus nog een baan in de financiële sector zoeken, dan loont het de moeite om aan te kloppen bij de oranje leeuw.

Voor morgen verder allemaal veel succes, of moet ik eigenlijk zeggen plezier.

Reageer op artikel:
Bij ING mag je tijdens de leraren staking kinderen meenemen naar werk
Sluiten