Claire Easy Peasy
Claire Easy Peasy Eten 21 apr 2014

Inspirerende foodblogs

Mis je nog wat inspiratie voor momenten (zoals Pasen) dat je iets bijzonders op tafel wil toveren? Het liefst een beetje gezond? Hierbij een selectie recepten van foodblogs waar Bluebelle fan van is. Mooie, kleurrijke & voedzame recepten. Lekker en gezond. Snel en makkelijk. Voor iedereen wat wils.

Ontbijt:

Lijkt het je leuk om eens super gezond te starten? Of in ieder geval ook wat healthy opties op tafel te zetten? Kijk dan eens op het blog van Rosalie Ruardy. Wij zijn vooral helemaal enthousiast over haar ‘smoothie-ontbijt-bowls’ en ‘banana bread’.

Lunch/Brunch:

Wat ons betreft zijn David & Luise van het succesvolle en beroemde blog Green Kitchen Stories en Sarah Britton van My New Roots de absolute koning & koninginnen onder de healthy food bloggers. Vooral als het gaat om gezonde recepten die er ongelofelijk mooi en feestelijk uit zien. Perfect voor een show-stelende feesttafel waar zelfs schoonmama van onder de indruk zal zijn.

Wat dacht je van een spring buckwheat salade en wat spinazie muffins waar ook de kleintjes blij van zullen worden en een chocolade espresso taart!

Bluebelle zelf

Iets minder fancy en ingewikkeld? Dan hebben wij zelf ook nog 2 ‘doen het altijd goed’ recepten voor je. Een super easy peasy speltbrood. Maak het zo lekker als je zelf wilt door er nog rozijnen, noten & zaden aan toe te voegen. En een spinazie linzen feta taart uit de oven of kleurrijke groenten wraps.

Reageer op artikel:
Inspirerende foodblogs
Sluiten