Redactie
Redactie Gezondheid 18 sep 2017

Heb je ook zo’n vent die NOOIT foto’s van je maakt?

Een tijd geleden ging de oproep van een vrouw viraal die haar man smeekte of ‘ie goddomme ook af en toe een foto van haar wilde maken. Niet alleen zij, maar vele duizenden vrouwen met haar bleken flink de balen te hebben van hun foto-schuwe wederhelften.

Ik heb er ook zo eentje thuis: die het hartstikke leuk vindt dat er zoveel (leuke!) foto’s van hem en onze dochter zijn, maar het verder totaal niet opvalt dat op een goede 90 procent van die foto’s de moeder niet zichtbaar is. O ja, toch wel, op de selfies die altijd nét niet charmant en al helemaal niet spontaan zijn. Het lot van de vrouw en de moeder: als je wil dat er een foto van je gemaakt wordt, zul je dat toch echt zelf moeten doen.

Introducing: the Instagram Husband

In de categorie ‘waarom hebben we het zelf bedacht?’ is daar nu het bedrijf Task Rabbits uit New York, dat sinds kort een nieuwe dienst aanbiedt: de ‘Instagram Husband’. Een typisch gevalletje: schot in de roos. En meer dan dat: want naast dat er nu ook ein-de-lijk een keer foto’s van je genomen worden, zijn het ook nog eens verdomd mooie foto’s.

Alleen tijdens New York Fashion Week?

Task Rabbits biedt meerdere diensten aan, en deze lanceerden ze toevallig deze week tijdens de New York Fashion Week – en vooralsnog ook alleen bedoeld voor tijdens de NYFW. Het lijkt te insinueren dat het om een eenmalig optreden zou kunnen gaan, maar wat ons betreft is het serieus een gouden greep. Er zijn legio vrouwen die maar wat graag een Instagram Husband zouden inhuren. Dus, ondernemende, ambitieuze fotografen in spé: wie neemt het idee over en brengt het naar Nederland?

Er zijn ook een heleboel mannen die het wél kunnen: deze vader maakt prachtige foto’s van zijn kinderen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Heb je ook zo’n vent die NOOIT foto’s van je maakt?
Sluiten