Intensive Care-baby’s worden superhelden met Halloween

De baby’s op de NICU-afdeling (Intensice Care) van het St. Luke’s Hospital in Kansas City, Amerika, bewijzen dat je nooit te jong bent voor een Halloween outfit. Dankzij de zusters en vrijwilligers vieren de baby’s Halloween met schattige ‘kostuums’.

‘De ouders mochten de outfits zelf kiezen. Op die manier matchen ze met de persoonlijkheid van de baby’s,’ vertelt de directrice van het ziekenhuis, Michelle Manuel. NICU-baby‘s zijn pasgeboren baby’s die vaak een lange tijd op de intensive care van een ziekenhuis liggen. ‘De ouders van NICU-baby’s zijn hier soms weken of maanden. Dit is de eerste Halloween die ze samen met hun kind beleven – daar maken wij een speciale herinnering van.’

NICU superbaby’s

De outfits lopen uiteen van vlinders en lieveheersbeestjes tot superhelden, want ‘het zijn onze NICU superbaby’s,’ aldus Michelle Manuel. Naast de lieve outfits kregen de baby’s ook een ‘trick or treat, smell my feet’ kaart met de afdruk van de baby’s voeten.

ht-baby-2-er-161026_4x3_992
ht-baby-4-er-161026_4x3_992
ht-baby-3-er-161026_4x3_992

LEES OOK: Moeder bedenkt geniale en simpele oplossing voor prematuur baby’s

ht-baby-1-er-161026_4x3_992
zayn-jpg-838x0_q80
solomon-jpg-838x0_q80

En voor als ze iets ouder zijn: Deze Halloween-outfits voor broers en zussen zijn echt té schattig

abcnieuwsmnn

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Intensive Care-baby’s worden superhelden met Halloween
Sluiten