Redactie
Redactie Lifestyle 12 september 2014

Interieur inspiratie: Barhangen in huis

Houd jij van sterke drank in de mix? Dan kon je deze zomer je lol op. De gebruikelijke combinaties hebben plaats gemaakt voor nieuwe, spannende en tongstrelende drankjes. Wij mixen thuis graag de herfst door. Ga jij ook voor een drankenkabinet of mini-bar? Hieronder wat inspiratie (en lekkere recepten)!

Tips:

Gin Rozenlimonade

Vooral bij Hendrick’s gin smaakt Rose Lemonade heerlijk. De combinatie van rozenblaadjes, gember en komkommer moet je proeven.

Champagne bramen cocktail met een vleugje tijm

Voor deze cocktail breng je 250 ml water, 1 kopje bramen en 1 half kopje suiker aan de kook. Laat dit prutje 10 minuten zachtjes koken tot de bramen zacht zijn en het water een roze kleur heeft. Zeef de bramen uit het water en laat het de zelfgemaakte limonade afkoelen.

Voor de cocktail schenk je een scheut gin en twee scheuten bramen limonade in een lang glas. De rest van het glas vul je met champagne en ter garnering gebruik je twee bramen en een takje tijm. C’est ca!

Door 74

In de buurt van Amsterdam en zijn jij en je partner (of je vriendinnen) gek op cocktails? Reserveer dan bij Door 74. De award-winning shakers (o.a. Esquire’s Beste Cocktailbar van Nederland) maken een drankje voor je op maat.

Reageer op artikel:
Interieur inspiratie: Barhangen in huis
Sluiten