Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Gezondheid 21 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Hoe ga jij door het leven? Test het met de Matchmaker!

Anno 2018 is stilzitten geen optie meer. Je bent aan het rennen en vliegen: je kind naar de crèche brengen, zelf nog even gauw de sportschool induiken, vervolgens de stapel was wegwerken en voor je het weet moet je je andere kleine weer ophalen van school.

In balans komen

Een balans vinden tussen je gezin, je werk en jezelf is in een tijd waar we constant prikkels ontvangen bést lastig. We horen niet voor niets steeds vaker om ons heen dat men last heeft van een burn-out. Het is niet meer dan normaal als je jezelf soms even verliest. Wat is er op zulke momenten fijner dan wat ondersteuning?

Doe de Matchmaker

Interpolis kan je een handje helpen. Met een zorgverzekering van Interpolis is er extra aandacht voor stress en burn-out klachten. De Matchmaker helpt om te kijken wat je nou echt nodig hebt. Want hoe ga jij eigenlijk door het leven? Doe de test, je hoeft alleen maar even een aantal vragen te beantwoorden. Ben je een avonturier, of toch eerder een workaholic? Vind je fit zijn belangrijk of ben je een echte levensgenieter? Ook fijn: Interpolis heeft verzekeringen met verschillende dekkingen die je meer rust zullen geven – stress is immers een belangrijke indicator voor een burn-out.


In samenwerking met Interpolis

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hoe ga jij door het leven? Test het met de Matchmaker!
Sluiten