Gina Koninkx
Gina Koninkx Eropuit 13 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Verkleumd na de intocht van Sinterklaas? HEMA deelt dit weekend gratis warme chocolademelk uit

Het aftellen is begonnen want dit weekend komt Sinterklaas weer aan in ‘t land. Zijn jouw kids nog te houden? Op zowel zaterdag als zondag kun je in verschillende steden de intocht van Sinterklaas bezoeken met je kids. HEMA maakt die dag nog een beetje mooier met een smakelijke en winterse actie.

Je kids willen hoe dan ook de intocht van Sinterklaas zien, door weer en wind. Gelukkig organiseert HEMA een smakelijke actie die ervoor zorgt dat alle kindjes na de intocht weer opwarmen. Want brrrr, in de wind op de kade staan is best fris!

Intocht van Sinterklaas

Dit jaar zal de landelijke intocht van Sinterklaas in Apeldoorn plaatsvinden. Gelukkig vinden in tientallen andere steden ook intochten plaats zodat alle kindjes in het land de beste man kunnen bewonderen. En als ze met verkleumde handjes hun tekening aan Sinterklaas hebben gegeven, springen jullie op de fiets naar de HEMA.

HEMA organiseert op zaterdag 16 en zondag 17 november namelijk de ‘Intocht Afterparty’ in hun filialen. Iedereen is hier welkom om een gratis beker warme chocolademelk te komen drinken. Mmmm. Dat is precies waar je zin in hebt na een paar uurtjes buiten vertoeven (ook al zien jouw kids er té schattig uit in hun Pietenpakjes).

Warme chocolademelk bij HEMA

Alle kids en (groot)ouders zijn welkom bij HEMA na de intocht. Alle HEMA’s door heel Nederland doen mee op de dag van de lokale intocht. Niet alleen lekker voor de kids maar ook voor jezelf natuurlijk. Zo komen jullie in ieder geval weer opgewarmd thuis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Verkleumd na de intocht van Sinterklaas? HEMA deelt dit weekend gratis warme chocolademelk uit
Sluiten