Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Lifestyle augustus 28, 2016

iPhone geheugen vol? Met deze slimme truc creëer je meer ruimte

Foto’s die je never nooit wil weggooien, WhatsAppjes van je dierbaren, video’s, en een hoop onnodige bestanden die je iPhone uit zichzelf opslaat, en waarvan jij geen idee hebt waar ze staan en hoe je die überhaupt moet verwijderen. Stop de persen! Wij hebben dé oplossing voor je.

Het is super makkelijk, en zo gepiept. Het eerste wat je doet is de iTunes store openen (dus niet de AppStore wat wij hier op de redactie allemaal deden). Dan ga je naar Films en zoek je een mooie uit. Tik op download, en nu komt het geheim van de smid.

Onnodige meuk

Als het goed is verschijnt er nu een melding in je scherm die aangeeft dat je de gekozen film niet kunt kopen, omdat er niet genoeg ruimte op je iPhone beschikbaar is. Klopt! Je kunt kiezen om op OK of op Instellingen te klikken, kies dan voor Instellingen. Omdat je iPhone nu alle onnodige meuk uit het geheugen van je toestel heeft gewist om zoveel mogelijk ruimte te creëren voor die film, heb je nu meer MB’s (of zelfs GB’s) tot je beschikking! En die iTunes Store dan? Die kun je gewoon afsluiten, zonder dat je een cent aan die film hebt besteed. Easy, en het werkt écht kunnen wij je vertellen.

Pas je wel op? 12 x waarom je telefoon schadelijker is voor je gezondheid dan je denkt >

Reageer op artikel:
iPhone geheugen vol? Met deze slimme truc creëer je meer ruimte
Sluiten