wpkadmin
wpkadmin Gezondheid 2 nov 2017

Let op! Je iPhone heeft een mapje met al je naaktfoto’s – zo vind je ‘m

De naaktfoto’s van jezelf of blote billen pics van je kinderen wil je nergens anders hebben dan op je eigen telefoon. Zolang je ze ver genoeg laat verdwijnen in je fotorol gaat niemand ze meer vinden, toch? Wrong, lees vooral verder.

Het blijkt dus dat Apple zo vriendelijk is om al je naaktfoto’s en halfblote pics in een mapje te zetten, zodat iemand die je telefoon in z’n handen krijgt binnen tien seconden toegang heeft tot alles wat jij dus helemaal voor jezelf wilt houden. Handig. Dank.

Brassière

Wat moet je doen om ze te vinden? Je gaat naar je fotorol – bovenin zie je dan een zoek-icoontje. Als je daar het woord ‘brassiere’ intypt, vind je een mapje waar ze allemaal in staan. De wereld kwam erachter via deze tweet.

Ook Chrissy Teigen besloot het te proberen en vond een goudmijn aan sexy cleavage-foto’s. Waarom zou je dit doen, Apple?!

Heerlijk mens toch die Chrissy, maar haar vraag ‘waarom zou je dit doen Apple’ suggereert dat het een slechte zaak is. Ik vind het persoonlijk wel handig om op die manier snel wat foto’s te kunnen verwijderen uit je fotorol, mocht je met je schoonouders door de foto’s van de kleinkinderen aan het scrollen zijn. Ik heb het meteen ook maar even zelf gedaan, maar vond slechts twee foto’s. Een van een prachtig model in killer lingeriesetje en een van mezelf in bikini in een pashokje. En nee, die ga ik hier niet laten zien… ach wat zal het ook. Dat ziet er zo uit. Best braaf, niet? Voor wie mocht twijfelen, ik ben diegene op rechts…

Dit artikel verscheen al eerder op NSMBL.

Reageer op artikel:
Let op! Je iPhone heeft een mapje met al je naaktfoto’s – zo vind je ‘m
Sluiten