Gina Koninkx
Gina Koninkx Relatie 7 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

6 dingen die we allemaal bloedirritant vinden aan onze partner in de ochtend

De wekker gaat, het liefst zou je nog een uur snoozen maar dat zit er niet in. Duty calls! Kinderen aankleden, lunchtrommeltjes maken, jezelf aankleden, douchen, je partner opjagen én allemaal ontbijten. Hoe dan? Dat gaat niet altijd zonder de nodige irritaties richting je partner die *uhum* best wel wat meer zou mogen helpen.

Irritaties in de ochtend

Heb jij weleens last van een ochtendhumeur? Dan lopen de irritaties waarschijnlijk nogal snel op. Maar geloof ons want je bent niet de enige. Deze zes dingen vinden we allemaal enorm irritant in de ochtend.

1. Een partner die wél blijft liggen

Jij eruit, je partner eruit. Natuurlijk blijven jullie weleens wat langer in bed liggen maar als je partner dit stelselmatig langer doet dan jij is dat echt heel irritant.

2. Alles op de ontbijttafel laten staan

Sorry maar je staat praktisch naast de koelkast. Hoe moeilijk is het om dat pak melk terug te zetten ín het schap?

3. Een chagrijnige partner

Als iets jouw ochtend zwaarder maakt, is dat een chagrijnige partner. Al helemaal als de ander élke dag met het verkeerde been uit bed stapt. Zeker niet bevorderlijk voor jouw irritaties nee.

4. Te lang onder de douche staan

Dit neemt niet alleen veel te veel tijd in beslag, ook heel de spiegel beslaat. Hoe kun jij nu je make-up op een fatsoenlijke manier doen?

5. Een partner die niet helpt zorgt voor irritaties

Jij staat weer het haar te kammen, de tanden te poetsen en loopt schoenen te zoeken van jullie koters. Zou heel fijn zijn als je partner in de ochtend ook wat meer zou doen voor de kids *hint*.

LEES OOK: Tringgggg! Hoe krijg je in de ochtend je kind op tijd uit bed?

6. Een partner die gewoon weggaat

En dan nooit de lampen uitdoet, de natte handdoek op de grond laat liggen in de badkamer en ga zo maar door. Hierdoor moet jij standaard nog een rondje door het huis lopen om alles te checken als je partner al weg is. IRRITANT.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
6 dingen die we allemaal bloedirritant vinden aan onze partner in de ochtend
Sluiten