Gina Koninkx
Gina Koninkx Relatie 16 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

4 x de meest irritante dingen die onze partners in de badkamer doen

Het liefst zetten we een wekkertje neer bij de badkamerdeur en houden we de deur op slot zodat niemand binnen kan vallen. Je personal tijd in de badkamer is heilig. Zeer irritant dus als je partner zomaar komt binnenvallen of nog erger: je bad kaapt! Deze en nog veel meer irritaties herkennen we allemaal.

Irritaties in de badkamer

Ben je helemaal ready om dat bad in te stappen, vergeten een handdoek te pakken. Je pakt er snel nog een maar voor je het weet is je liefje al het bad ingedoken. Uhm, whaaaat?! Herken jij al deze irritaties in de badkamer?

1. Jouw tandenborstel gebruiken

Dit gebeurt vaker dan je denkt, zelfs stiekem. Een partner die jouw tandenborstel gebruikt. Hoewel het prima is speeksel uit te wisselen – tijdens het zoenen weliswaar – ben jij er natuurlijk echt niet van gediend dat die tandenborstel een andere muil ingaat. Yawwwk.

2. Het bad kapen

Dit dus. Je hebt het helemaal cosy gemaakt voor jezelf in de badkamer. Kaarsjes aan, tijdschriftjes op de badrand en een glaasje wijn erbij. Je bent klaar om het schuim tegemoet te gaan, zit je partner er al in. Doet jouw lief dit ook wel eens? Stop daarmee! Je maakt je eigen bad maar.

3. Een van de meest voorkomende irritaties: poepen

Misschien een van de meest erge irritaties in de badkamer. Een partner die uitgebreid gaat zitten poepen voordat jij wilt douchen, badderen of opmaken. Het meurt als de ziekte waardoor jouw me-time in de badkamer echt geen pretje meer is.

Willen jullie het toch weer aangenaam maken in de badkamer? 3 x easy seksstandjes voor jou en je partner onder de douche

4. Nooit het prullenbakje legen

Jouw partner blijft maar dingen in de prullenbak gooien zonder deze zelf ooit te legen. Begrijp het nou eens: als het prullenbakje tot de rand vol zit past daar écht geen lege shampoofles meer bij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
4 x de meest irritante dingen die onze partners in de badkamer doen
Sluiten