Redactie
Redactie Work & Life 27 nov 2014

Is Sinterklaas al in jouw interieur te vinden?

Met Pasen ga je voor een Paastak, met Kerst ga je voor een Kerstboom. Ieder familiefeest heeft zo z’n eigen decoraties. Maar wat hoort dan bij Sinterklaas? Doen mensen überhaupt moeite om hun interieur aan te kleden? Jazeker! Wij geven een paar leuke voorbeelden.

Er zijn genoeg zaken typisch Sinterklaas. Denk aan pepernoten, pieten en kado’s uit de schoorsteen. Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen er voor om deze elementen ook in hun interieur te verwerken. Hiermee creëer je in aanloop naar pakjesavond een fijn sfeertje. Wil jij ook weten hoe jij jouw interieur kunt aankleden? Hieronder doe je genoeg inspiratie op:

1. Wees creatief met snoepgoed

Al dat lekker ligt natuurlijk voorverpakt in de winkels, maar eenmaal thuis begint de lol pas echt. Wat dacht je van een dienblad, snijplank, vissenkom of voorraadbus gevuld met Sinterklaas lekkernijen? Het oogt super gezellig en iedereen kan lekker snoepen.

Bron: Pimentaloreti & Inspiratie voor je Interieur

2. Maak een schoorsteen voor pakjesavond

Heb je geen schoorsteen? Geen probleem! Je kunt er gemakkelijk zelf één maken met karton en papier. Of je maakt het jezelf wel heel makkelijk door een kant-en-klare banner te kopen. Even uitrollen en het feest kan beginnen!

Bron: Heel Veel Feest & Kersjes

3. Maak een mooie Sinterklaaskrans

De kerstkrans kennen we allemaal, maar ga dit jaar eens voor een heuse Sinterklaaskrans. Hoe je ‘m maakt bepaal je helemaal zelf. Ga voor stro als je van rustiek houdt, of voor stof als je van net houdt. Pepernoten en leuke figuurtjes mogen uiteraard niet ontbreken.

Bron: [email protected] & Pinterest

4. Maak de mooiste Sinterklaaslichtjes

Het wordt vroeg donker, dus leef je uit met deze speelse Sinterklaaslichtjes. Knip wat figuren van zwart papier en bevestig ze op een glazen kaarsjeshouder. Een oude jampot of vaas kan natuurlijk ook, zolang er maar een waxinelichtje in past.

Bron: Welke & Dinah Creatief

5. Sinterklaashoekje

Een hele stylische oplossing voor wie niet van te veel gekkigheid houdt. Door de Sinterklaasdecoratie tot één plank, vensterbank of kamer te beperken, blijft je interieur rustig. Het resultaat is er, zoals je ziet, niet minder om!

Bron: Thuis is waar je hart ligt & Showhome & Instagram

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Is Sinterklaas al in jouw interieur te vinden?
Sluiten