Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Persoonlijk 7 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Bruid glipt even weg op huwelijksdag om te solliciteren voor droombaan

Stel, jij wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het gaat om je droombaan. Één probleempje: het gesprek valt op dezelfde dag als je al lang geplande huwelijk. Zou je gaan? Steffanie (24) stond voor dezelfde keuze.

‘Ik had gesolliciteerd op een baan bij Amarant, als gehandicaptenverzorger,’ vertelt Steffanie aan RTL Nieuws. ‘De instelling belde me vorige week dat ik op gesprek mocht komen. Klein probleempje: de datum was zes september, precies de dag van mijn huwelijk.’ Amarant bleek de sollicitatie alleen op een andere dag te willen doen als er geen andere gegadigden voor de baan waren, maar dat vond Steffanie te veel risico.

[source id=”attachment_116445″ align=”none”][/source]

Daar zit je dan, in je jurk

Om 15.00 zat Steffanie dus bij Amarant, in plaats van dat ze de bruidstaart aansneed. De meeste gasten hebben het overigens niet eens doorgehad dat Steffanie even weg was. ‘Die dachten dat we nog foto’s aan het maken waren. Mijn schoonmoeder wist het wel; haar eis was dat ik in mijn trouwjurk naar het gesprek ging.’ En zo geschiedde: Steffanie deed de sollicitatie in haar trouwjurk.

Wat haar man daar van vond? ‘Jefrey zei in eerste instantie: ‘Dat ga je echt niet doen. Je bent gek!’ Maar hij is uiteindelijk zelfs meegegaan naar de sollicitatie. Heel fijn. Het gesprek duurde gelukkig maar een uurtje.’ Gelukkig was de geheime ontsnapping niet voor niets, want ze heeft de baan gekregen.

LEES OOK: 10 dingen die door je hoofd schieten als je ten huwelijk wordt gevraagd>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

RTL Nieuws

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Bruid glipt even weg op huwelijksdag om te solliciteren voor droombaan
Sluiten