Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 20 sep 2017

Vrouw laat de harde waarheid zien van IVF-traject en deelt haar fotodagboek

Dat het IVF-traject niet makkelijk is, weet de Amerikaanse Tiffany Rex als geen ander. IVF was de enige optie voor haar en haar man om kinderen te krijgen, en ze hebben er daarom alles aan gedaan om op deze manier zwanger te raken. Dat is nu gelukt, maar de weg daar naartoe was niet gemakkelijk.

Dat laat Tiffany zien in een bericht op Facebook, waarin ze met verschillende foto’s duidelijk maakt hoe zwaar een IVF-traject kan zijn. Terwijl ze de voorbereidingen van de babyshower van haar ongeboren dochter Avery voorbereidt, bedenkt ze zich dat ze haar verhaal wil delen. ‘Zo veel mensen hebben hun verhaal aan ons toevertrouwd, en nu is de tijd gekomen om elk detail van het mijne te delen.’ Dit doet ze om andere mensen die in hetzelfde schuitje zitten, kracht te geven.

LEES OOK: Over het kind dat er niet kwam (of de tweede)

Daarom maakte ze een klein fotodagboekje voor op Facebook, begeleid met korte tekstjes. ‘Ik ben zo dankbaar dat we zijn waar we vandaag mogen zijn en ik bid voor elke dag van dit prachtige avontuur. Het is niet makkelijk, maar het is haalbaar. Voel je vrij om me alles te vragen’, schrijft ze bij de in totaal 32 foto’s. Aan het eind van haar berichtje richt ze zich tot haar ongeboren dochter: ‘Avery, we hielden al zo veel van je voordat je gecreëerd was. We kunnen niet wachten tot we je in onze armen hebben over negen weken.’

Haha! IVF embryo’s groeien beter als ze Armin van Buuren horen

Tiffany Rex

Reageer op artikel:
Vrouw laat de harde waarheid zien van IVF-traject en deelt haar fotodagboek
Sluiten