Marleen Staal
Marleen Staal Lifestyle 29 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Hét opblaasbadje voor volwassenen is terug: de jacuzzi van Lidl

Tuin of geen tuin, de opblaasbare jacuzzi van de Lidl past zelfs op een balkon. En lucky for us is dit populaire artikel weer terug in de schappen van Lidl. Dus plan maar een romantische date night met je lief of nodig je vriendinnen uit en trek een fles rosé open. Deze zomer zit jij elke avond in een bubbelbad!

Als de kinderen schoon gewassen in bed liggen, is het tijd om voor jezelf ook een momentje van badderend genot in te plannen. En waar kan dat nou beter in, dan in een jacuzzi? Precies!

Opblaasbare jacuzzi Lidl

Vorig jaar was de opblaasbare jacuzzi van Lidl al een enorme hit, maar ook dit jaar mogen we weer lekker genieten van dit praktische en toch luxe hoogstandje. Zelfs in de allerkleinste tuin of balkon is er plek voor deze jacuzzi, dus heb je elke avond een goede reden om je even terug te trekken in een hemels bad.

Ben je uitgebubbeld? Dan laat je hem binnen no time weer leeglopen en berg je hem zo op onderin de kast. Marie Kondo zal trots op je zijn.

jacuzzi Lidl

Prijs

Wanneer je de bikini uit de kast kan trekken net zoals dat flesje bubbels om dit fantastische feit te vieren? Vanaf 4 april is de jacuzzi weer bij Lidl te koop en dat is niet het enige goede nieuws. De prijs is net zo denderend als het nieuws dat jacuzzi weer te koop is. Er gaat namelijk 40,- van de prijs, waardoor de jacuzzi maar 249 euro kost. Dat scheelt dus ook nog iets in de portemonnee.

Mocht er geen Lidl in de buurt zijn, wees niet getreurd. Online kun je dit badpareltje ook scoren. Al betaal je dan wel de volle prijs. Hier kun je alle specificaties over de jacuzzi terugvinden en kun je hem bestellen.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme