Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Persoonlijk oktober 13, 2016

Jaloers! Deze mensen botsen zomaar opeens tegen een beroemdheid op

Sommige mensen hebben wel heel veel geluk: zijn ze boodschappen aan het doen, komen ze ineens Ryan Gosling, Máxima of Justin Bieber tegen. Hoe cool is dat?! Deze lucky ones overkwam het en dit is hoe het verliep. Ook zoiets meegemaakt? Deel het met ons!

Máxima

David: ‘Ik liep twee jaar terug een keer in een winkelstraat, botst er ineens een gehaaste blonde dame tegen me op. Ze keek arrogant om en zei: ‘Oh sorry hoor.’ Bleek dat het Máxima was. Oeps.’

John Mayer

Savannah: ‘Ik kwam John Mayer deze zomer tegen in de Costco (grote supermarkt). Hij kocht daar onderbroeken en zei tegen mij dat ik moest doen alsof hij iemand anders was, zodat mensen hem niet zouden herkennen.’

[source id=”attachment_120442″ align=”none”][/source]

Jennifer Lawrence

Danielle: ‘Ik heb Jennifer Lawrence ontmoet in de Pizza Hut in New York. Ze was super leuk, grappig en liet ons de hele tijd lachen. Op het einde betaalde ze mijn pizza en deelden we soepstengels.’

Brad Pitt

Victoria: ‘Ik heb Brad Pitt ontmoet tijdens een basketbalwedstrijd op een middelbare school. Ik had geen idee dat zijn neefje in het team zat. Ik mocht zijn telefoon lenen, zodat ik mijn vader kon bellen om me op te halen.’

Frans Duijts

Jim: ‘Ik ben Frans Duijts een keer tegengekomen in de Efteling. Dat was alleen wel toen ik de wc uit kwam lopen. Ik zei ‘Hey Frans!’. De enige reactie die ik kreeg was ‘Aan de kant, mot schijten!’

Mel Gibson

Giuliana: ‘Een paar minuten voor mijn bruiloft liep Mel Gibson voorbij, terwijl wij midden in de fotoshoot zaten. Hij gaf een compliment over mijn jurk en vroeg of ik mijn verloofde wilde verlaten en met hem mee wilde gaan. Hij wilde zelfs even op de foto.’

Shia LaBeouf

Erin: ‘Ik heb een yogales gevolgd met Shia LaBeouf in Austin, Texas. Tijdens de yogales zaten we naast elkaar. Twee dagen later werd hij gearresteerd wegens openbare dronkenschap.’

Tyra Banks

Lucinda: ‘Ik heb model Tyra Banks ontmoet in de rij in een attractiepark. Iedereen kwam steeds naar haar toe om te vragen of zij het was. Ik hield mijn mond en deed alsof ik niet wist wie ze was. In de rij hebben we over de attracties gepraat en ze zei zelfs dat ze van mijn glittermake-up hield en dat ik mooi was. Als chubby tiener is dat me altijd bijgebleven.’

Amy Schumer

Swaljeski: ‘Onze verlovingsfotoshoot was in Central Park op een warme dag in februari 2016. Amy Schumer liep langs met haar vriend Ben, en vroeg wat we aan het doen waren. Daarna vroeg ze of ze ook op de foto mocht. Dat was vrij ironisch, want we zagen haar film Trainwreck op de dag dat we ons verloofden. Een mooie herinnering.’

[source id=”attachment_120453″ align=”none”][/source]

Tom Cruise

Anoniem: Ik stond in de rij voor een achtbaan met mijn vader. Wij waren de eerstvolgende, maar toen kwam er een groepje mensen die voor mochten. Iedereen was aan het joelen en schreeuwen, maar ik was geïrriteerd. Bleek dat het Tom Cruise was. Tom Cruise moest hard lachen toen hij hoorde wat ik aan mijn vader vroeg. ‘Wie is in godsnaam Tom Cruise en waarom is hij zo belangrijk?’ (Ik was tien op dat moment).’

Louis Tomlinson

Grace: ‘Ik heb One Direction’s Louis Tomlinson ontmoet terwijl hij in een steegje stond te roken. Hij heeft toen een fan die te dichtbij stond per ongeluk gebrand met een sigaret. Mijn vriendin en ik volgden hem naar een frozen yoghurt winkel en we maakten daar deze foto.’

[source id=”attachment_120443″ align=”none”][/source]

John Green

Tess: ‘Ik had een zomerbaantje bij een kleine bakkerij in Union Pier, Michigan. Ineens liep mijn favoriete auteur allertijde naar binnen, John Green. Ik werd helemaal gek en kon alleen nog maar ‘Oh mijn god, het is John Green’ zeggen.’

LEES OOK: Comédienne imiteert foto’s van beroemdheden op geniale wijze

Henk Westbroek

Anoniem: “Henk Westbroek deed me ooit een huwelijksaanzoek op een station. Na de nodige drank-inname, dat dan wel.’

Ryan Gosling

Anastasia: ‘Ik ontmoette Ryan Gosling in een drogist in Los Angeles. Hij kocht bloemen voor iemand. Ik heb hem verteld hoe geweldig ik hem vind en vroeg of ik een foto met hem kon maken. Mijn handen trilden helemaal, maar gelukkig is alleen mijn gezicht onscherp en dat van hem niet.’

[source id=”attachment_120445″ align=”none”][/source]

Barry Hay

Reggy: Ik had een tafeltje te koop staan op Marktplaats. Er belde een vrouw op die interesse had, zij zou het tafeltje komen ophalen op een zondagmiddag. De bel ging, staat in een keer Barry Hay voor mijn deur! Ik woon in een klein dorp in Brabant, dus dat verwacht je niet. Ik herkende hem direct met zijn tattoos en zonnebril.

LEES OOK: 9 x kindernamen die (mogelijk) zijn weggelopen uit de film

Herman Brood

Lala: ‘Ik heb Herman Brood ontmoet op de boot van Texel naar Den Helder. Was een bizarre ontmoeting: hij was knetterstoned maar o zo charmant.’

Willem-Alexander

Raldy: ‘Willem-Alexander zat ooit eens naast me aan de bar in een café in Leiden. Ook nog even een praatje met hem gemaakt. Ik vond het opvallend dat hij heel gewoon was.’

Michael Jackson

Anoniem: ‘Ik heb ooit Michael Jackson ontmoet, toen ik uit de Big Thunder Mountain kwam in Disneyland kwam hij door de ingang naar boven en ik botste bijna tegen hem op. Hij was een kop kleiner dan ik en liep met een zakdoek voor zijn mond en een megabeker popcorn. Hij zei ‘Hi how are you doing?’. Ik kon nog net ‘fine’ stamelen en mezelf voor mijn kop slaan dat ik mijn fototoestel bij de ingang had achtergelaten.’

Nicholas Cage

Lauren: ‘Ik kwam Nicholas Cage tegen in een slijterij.’
[source id=”attachment_120456″ align=”none”][/source]

Ben jij wel eens een beroemdheid tegen gekomen? We zin benieuwd! Deel jouw verhaal in de comments op Facebook!

Nog meer beroemdheden: Wauw! 9 kinderen die precies op hun beroemde ouders lijken

AVObuzzfeedStartpaginaVIVA

Reageer op artikel:
Jaloers! Deze mensen botsen zomaar opeens tegen een beroemdheid op
Sluiten