Kids 25 mrt 2016 Eva Dusch

Jamie (5) is helemaal in tranen wanneer hij hoort dat het raket-ijsje verdwijnt

Niet alleen wij waren gister in shock door de 1 april-grap dat Ola stopt met het maken van de beroemde raket-ijsjes. Het ijsje zou niet populair genoeg (in het buitenland) zijn. Maar bij het zien van de reactie van de 5-jarige Jamie van Bruksvoort uit Ede twijfelen we daar toch hevig aan.

Vader Wilco zag het nieuws op internet en kon het niet laten om zijn zoontje, grootste fan van de Raket, het te vertellen.

‘Overal waar we komen wil hij een ‘kroketijsje’. Dus toen ik hem vroeg wat hij ervan vond dat ze straks niet meer te koop zijn, raakte hij helemaal in paniek. Wij stonden ook te kijken van zijn reactie.’

IJsjesfabriek

Inmiddels is Jamie natuurlijk op de hoogte dat het om een 1-aprilgrap gaat. Maar mocht het in de toekomst toch eens zover komen, dan heeft zusje Donna (6) de oplossing gevonden: opa Ben vragen of hij een raketijsjesfabriek wil bouwen.

Wilco: ‘Mijn vader is bouwvakker en volgens mijn kinderen is hij de held die álles kan maken. Dus ook een fabriek om de productie van raket-ijsjes voort te zetten.’ Daar tekenen wij graag voor, maar voorlopig is er dus niks aan de hand. Je begrijpt, er heerst momenteel grote opluchting in huize Van Bruksvoort.

Raketijsje

Hoe reageerde jouw kind? Laat het weten op onze Facebook!

Zit jij stiekem ook te broeden op een leuke 1 aprilgrap? Zie hier 13 grapjes om bij je kind(eren) uit te halen>

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Jamie (5) is helemaal in tranen wanneer hij hoort dat het raket-ijsje verdwijnt
Sluiten