Inga Stoit
Inga Stoit Algemeen 12 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

4 redenen waarom Janice de echte heldin van Friends is

Ze is luid, soms ietwat te opvallend en ze heeft de meest vervelende lach ooit: we hebben het natuurlijk over Janice van de serie Friends. Maar ondanks deze mindere kanten hebben wij een enorm zwak voor haar.

Mocht je nog twijfelen over onze liefde voor Janice? Check dan onderstaande punten en je zult zien dat je zelf ook verknocht aan haar bent!

1. Ze barst van het zelfvertrouwen

Als Janice een kamer binnenkomt zal iedereen het merken. Zij laat geen blikken aan zich voorbij schieten en steelt de show. WeEt je nog die keer dat Chandler het met haar uitmaakte maar Janice geen kick gaf? Ze wist namelijk toch wel dat hij haar terug zou willen. Over zelfvertrouwen gesproken..

2. Ze heeft een geweldige stijl

Je zult haar kledingkeuze misschien niet altijd even mooi vinden maar damn, deze vrouw heeft een geweldig stijl. Het is gedurfd, onbezonnen en zeer opvallend. Haar kledingkeuze is noemenswaardig en mocht je zelf iets meer willen uitblinken, is Janice het perfecte rolmodel. Haar jaren ’90 stijl rockt.

TBT: Deze spelletjes speelden we vroeger op het (school)plein

3. Ze weet hoe ze met conflicten moet omgaan

Bij ieder willekeurig conflict is Janice enorm goed in staat om dit te fixen. Ze is niet van bitchy gedrag en bespreekt zaken op een volwassen manier. Zij lost problemen op zoals ieder ander het eigenlijk het beste kan doen. Het lukt misschien niet altijd 1-2-3 maar haar manier van aanpak en inspanning is bijzonder.

4. Ze laat haar liefde blijken

Janice is een gepassioneerde vrouw en haar passies deelt ze maar al te graag. Als zij in beeld verschijnt zul je iedere keer liefde ervaren en laat zij dit merken (en horen) aan Chandler. Haar warmte en blijdschap is iets waar velen van ons nog iets van zouden kunnen leren. Zij zou een fijne vriendin zijn omdat ze zoveel aanstekelijke passie heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme