Redactie
Redactie Work & Life 13 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

Janken! Bruid bestelt tweedehands trouwjurk en krijgt iets afschuwelijks

Een toekomstige bruid kocht onlangs een tweedehands trouwjurk, maar toen ze hem ontving, viel ze achterover van verbazing. De jurk was om te janken.

De jurk was een gedrocht in vergelijking tot de foto’s waarop ze hem had uitgekozen.

Meaghan Taylor is sinds kort verloofd met haar vriend Keith en stapt volgend jaar in het huwelijksbootje. Wegdromend van de perfecte trouwjurk ging ze alvast op zoek. De 23-jarige Canadese werd verliefd op een jurk op de site Wish en betaalde maar €65,- voor de witte trouwjurk met kanten mouwen en lange sleep.

Trouwjurk zonder sleep

Toen ze de jurk ontving, schrok ze zich op z’n zachtst gezegd een hoedje. De jurk paste totaal niet en van een sleep was geen spoor te bekennen. “De jurk leek totaal niet op de foto. Ik was er kapot van, maar moest er ook wel wat om lachen”, vertelt ze aan The Sun. Dat lachen kun je ook wel weer begrijpen, als je onderstaande eh… tja, wat is het eigenlijk, ziet:

Meaghan kreeg haar geld terug

Meaghan vroeg haar geld terug en na veel gedoe lukte dat ook. Ze maakte een foto van zichzelf in de jurk en deelde die. “Mijn gezicht spreekt boekdelen. Het was te grappig om niet te delen. Ik ben er zeker van dat heel wat mensen hier eens lekker om kunnen lachen”, zo vindt zij relativerend.

Dit artikel verscheen eerder op Metronieuws.nl

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Janken! Bruid bestelt tweedehands trouwjurk en krijgt iets afschuwelijks
Sluiten