Je blijft kijken naar deze ‘badass face art’. Prachtig!

Een smokey eye en rode lippenstift is zó 2016, moet make-up artist Vanessa Davis gedacht hebben. Vanessa gebruikt haar creativiteit op een wel heel bijzondere manier: ze maakt badass kunstwerken op haar gezicht.

Alle face art kunstwerken van Vanessa zijn gebaseerd op een doodshoofd, maar ook op het leven. Zo heeft Vanessa in veel van haar kunstwerkjes dieren verwerkt. Als je goed oplet, zul je bijvoorbeeld vlinders en vogels zien langs fladderen. Hiermee geeft ze het contrast tussen leven en dood weer. Mooi!

Indrukwekkend

Vanessa’s Instagram staat vol met indrukwekkende foto’s en filmpjes. In het onderstaande filmpje zie je een selectie van wat ze onlangs allemaal gemaakt heeft.

LEES OOK: De rol die deze vader in de make-up video van zijn dochter heeft is hilarisch

Op Instagram heeft Vanessa op dit moment 125K volgers, maar wij voorspellen dat dat aantal door haar viral filmpje nog wel eens flink op kan lopen. Verdiend, als je het ons vraagt! Haar werk doet ons een beetje denken aan de Dia de los Muertos in Mexio, de Dag van de Doden. Al met al vinden we het extreem indrukwekkend.

Wij zijn wel benieuwd hoe Vanessa er uit ziet zónder make-up.. 23 x geen make-up versus extreme make-up: wat vind jij het mooist?

boredpanda

Reageer op artikel:
Je blijft kijken naar deze ‘badass face art’. Prachtig!
Sluiten