Je droom bereiken? De speechschrijver van Martin Luther King gaat je helpen

Droom jij als starter op de woningmarkt van je eigen huis? Dan weet je misschien wel dat dát vandaag de dag niet zo makkelijk gaat. Wat te doen als je geen spaargeld hebt? Je ouders inschakelen? Dat kan zelfs fiscaal aantrekkelijk voor ze zijn. Hoe pak je dat alleen aan, je gaat niet zeggen: ‘Mam, mag ik even 20.000 euro van je lenen?’

De regels zijn aangescherpt, de eisen hoger en zonder eigen geld wordt het knap lastig om een hypotheek te krijgen. Geen nood! ABN AMRO en Clarence B. Jones gaan je helpen met een persoonlijke en overtuigende speech. Gaat er nog geen belletje rinkelen? Clarence schreef de iconische speech (laten we zeggen: de meest beroemde speech óóit) ‘I have a dream’, die Martin Luther King voordroeg op 28 augustus 1963.

De 85-jarige Clarence gaat jou als starter helpen om een speech te schrijven waar je ouders kippenvel van krijgen. De schrijver werkt nog altijd als vaste columnist van The Huffington Post en is professor op de prestigieuze Stanford University in Silicon Valley. Als hij je niet kan helpen, weten wij het ook niet meer!

Kun jij wel zo’n speech gebruiken? Kijk dan even op ABN.nl/speechservice!

In samenwerking met ABN AMRO

Reageer op artikel:
Je droom bereiken? De speechschrijver van Martin Luther King gaat je helpen
Sluiten