Redactie
Redactie Kids 2 jun 2016

Je hebt er net een kind uitgeperst en dan hoor je dit!

Het gebeurt regelmatig: de artsen vertellen dat je zwanger bent van een meisje en bij de bevalling komt er ineens een jongetje tevoorschijn. Het overkwam deze vrouw. Haar gezicht spreekt boekdelen en de Australische fotografe Jessica Jackson flitste précies op het goede moment.

The priceless look on a mamas face who was told she was having a baby girl but received a baby boy!! Talk about a big surprise!! Any one else get a surprise like this at birth? Shared with permission by the parents. #surprise #ultrasoundwaswrong #birth #birthphotography #birthphotographer #baby #newborn #hobart #tasmania #hospitalbirth #midwife #doula #labour #childbirth #birthwithoutfear #motherhood #fourthtrimester

Een foto die door ittybittyphotographytas is geplaatst op

Als je je nu afvraagt hoe dit kan, dan is het antwoord simpel. Het is namelijk nooit honderd procent zeker te bepalen wat het geslacht is, alleen dat vertellen artsen vaak niet. Ook bij een bloedtest is er niet met volle zekerheid vast te stellen of het een jongetje of een meisje wordt. Wel is de test in 98 procent van de gevallen betrouwbaar.

Wil je reageren of heb jij dit meegemaakt? Reageer hier>!

Trouwens! Dit zijn de leuke kanten aan zwanger zijn>

Reageer op artikel:
Je hebt er net een kind uitgeperst en dan hoor je dit!
Sluiten