Redactie
Redactie Kids november 2, 2014

Je kinderen leven zich helemaal uit met dit inkleur-behang!

Eerlijk is eerlijk, veel kinderkamers lijken op elkaar. We kennen inmiddels de getransformeerde hoogslapers en krijtverf-muren, dus wordt het niet eens tijd voor iets nieuws? Dat dachten wij dus ook, en wij hebben de perfecte oplossing: inkleur-behang! Unieker kan bijna niet…

Bij ons broertje Want verzamelen ze de leukste hebbedingen op het gebied van techniek en lifestyle. Zo ook dit gave inkleur-behang van het merk Burgerplex. Want geloof het of niet: inkleuren is hot! Sinds kort zijn er ook kleurboeken voor volwassenen en dit behang speelt slim in op de trend.

Zoals je hierboven ziet zijn er twee varianten verkrijgbaar: één versie toont gekke figuren met ronde vormen, de andere toont grappige figuren die gestapeld zijn. Elke rol wordt geleverd met een paar kleurstiften, maar je kunt natuurlijk ook potlood of verf gebruiken. Deze kids zijn dol op kleur, maar een zwart-wit effect kan ook heel gaaf zijn.

Vaders en moeders kunnen natuurlijk meehelpen inkleuren. Zij betalen ten slotte ook de rekening! Een rol Burgerdoodles Color-In behang kost ca. 45 euro, is 10 meter lang en 52 centimeter breed. Mocht je geïnteresseerd zijn kun je ze hier bestellen. Wij voorspellen vele uren kleurplezier én een supergaaf eindresultaat!

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om de kinderkamer te personaliseren. Want wat dacht je van een schommel als nachtkastje of houten pallets als hoofdeinde?

Reageer op artikel:
Je kinderen leven zich helemaal uit met dit inkleur-behang!
Sluiten