Je kledingkast eindelijk opruimen? Deze applicatie helpt je!

Een keer in de zoveel tijd moet ik eraan geloven: mijn kledingkast opruimen. Op een gegeven moment heb je zoveel verzameld, dat het gewoon simpelweg niet meer in je kast past. Tijd om op te ruimen, zodat er weer ruimte is om een nieuwe zomeroutfit te scoren. En laat deze app je dáár nou bij helpen…

In Nederland wordt één op de vijf kledingstukken niet gebruikt (bron: RuigrokINetpanel). Zonde, dacht The Next Closet, dé online martkplaats voor tweedehands merkkleding. Want waarom zou je nieuwe spullen kopen wanneer er al zoveel mooie spullen zijn. Via het platform kun je zelf designer kleding voor een zacht prijsje kopen én je eigen kleding verkopen.

The Next Closet app

Sinds kort hebben ze ook een app waarmee je heel makkelijk je kleding, tassen en schoenen online in de verkoop zet. Je hoeft dus niet moeilijk te doen met foto’s op je computer uploaden, je regelt het allemaal gewoon vanaf je smartphone terwijl je tussen je kleding zit.

Binnen vijf minuten staat je kledingstuk online en het uploaden is helemaal gratis. Heb je iets verkocht, dan krijg je 80% van de opbrengsten automatisch op je rekening gestort. Mocht je nog geen verlanglijstje voor de zomer hebben, dít is de grote modetrend voor de zomer.

De app is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android!

Reageer op artikel:
Je kledingkast eindelijk opruimen? Deze applicatie helpt je!
Sluiten