Phileine schrijft
Phileine schrijft Columns 25 dec 2014

Je ligt nog altijd bloot op me te wachten

Deze kant kende Phileine nog niet van zichzelf. Wij ook niet en dat maakt het des te leuk… ehhh lekkerder.

Dag lieve Karel,

Je blote huid glimt een beetje
Daar lig je dan.
Mooi ben je.
Je blote huid glimt een beetje en ik kan haast niet wachten.
Maar niet te snel.
Eerst wil ik je beter leren kennen.
Waar kom je vandaan.
Hoe heb je tot nu toe geleefd?
Hoe is je familie?

Lange weg

Ik kijk naar je en ik besef dat jij dat misschien ook van mij wilt weten. Ik vertel het je daarom met muziek. Mijn woorden blijven dicht bij me en de noten vertellen mijn verhaal. Ik schenk een mooi glas voor ons in en bedenk dat we nog een lange weg te gaan hebben.

‘Ik lust je rauw’ roept de stem in mijn hoofd terwijl mijn verstand mij probeer te overtuigen van het tegendeel. Want zo’n lekkere vogel ben jij niet heb ik gehoord. Nou ja, lekker wel maar je bent nogal een fladderaar. Dus beter de veilige weg kiezen en goed beslagen ten ijs komen. Ik zorg voor de nodige maatregelen en ik hoop dat jij dat ook hebt gedaan. Dat je genoten hebt van je vrijheid en dat je nu klaar bent voor de volgende stap.

Lekker genoeg om te delen?

Ik pak de olie en begin je heel langzaam met alle liefde in mijn lijf te masseren. Ik voeg een beetje sinaasappelolie toe en ik merk meteen dat je daarvan houdt. Nog een paar uurtjes, dan komen mijn vriendinnen. Ben je lekker genoeg om te delen of hou ik je voor mezelf? Dit is de eerste keer dat ik zoiets doe dus ik moet toegeven; ben behoorlijk zenuwachtig.

Niet echt heet

Ik merk dat je nog niet echt heet bent en daar moet snel verandering in komen. Ik ga me eerst maar even douchen en trek dan mijn mooie zwarte jurkje aan. Als ik beneden kom lig jij nog altijd bloot en stil op me te wachten. Ik neem nog snel een slok en ga dan aan de slag. Ik giet het laatste restje olie over je heen en geef je alles. Ik zing zelfs mee met de muziek die me helemaal in de stemming brengt.

Lachend leg ik je neer

Als je dan helemaal onder de olie zit pak ik je stevig beet. Je bent glibberig en bijna glij je uit mijn handen. Ik kan je opvangen en lachend leg ik je op een warm tableau. Daar ga je.

Lieve Karel, dankjewel dat ik van je mag genieten straks met al mijn vrienden en een heerlijke cranberrysaus.

Liefs,

Phileine

PS Fijne Kerst!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Je ligt nog altijd bloot op me te wachten
Sluiten