Redactie
Redactie Kids 3 mrt 2015

Je zou het misschien niet zeggen, maar dit is écht een tweeling

Dit zijn Lucy en Maria Aylmer (18). Twee prachtige meiden en familie van elkaar. Sterker nog, het is een tweeling. Lucy heeft een porseleinen huid en is roodharig, terwijl Maria in het bezit is van een getinte huid en een waanzinnige bos krullen. En ja, ze hebben allebei dezelfde ouders. Het komt vaker voor.

Hun moeder Donna is half Jamaicaans en hun vader Vince is blank. Doordat er zoveel gemixte rassen (er zitten Europese invloeden in het DNA van Caribische variëteiten) in de familie zitten, komt het inderdaad voor dat je een tweeling krijgt met twee verschillende huidskleuren. Toen Lucy en Maria geboren werden, was moeder Donna in shock. Natuurlijk kunnen echo’s geen huidskleuren vastleggen en dus heerste er veel verbazing.

Bijzondere dames

De tweeling heeft oudere broers en zussen. Zo is er George (23), Chynna (22) en Jordan (21). De een is getint, de ander wat minder, maar Maria en Lucy zijn wel twee uitersten. Bijzonder hoor dames, en makkelijk. Want zou hoef je nooit iemand uit te leggen wie wie is. Wat helaas niet kan, is je schoolliefde foppen. Evenals hun uiterlijk, verschillen ook hun karakters en interesses van elkaar. De kans op een tweeling zoals deze is één op een miljoen. Het bewijst maar weer dat niets sterker is dan de natuur.

Heb jij of ben jij zo’n zelfde tweeling? Deel je foto met ons!

Ongeacht je in uiterlijk van elkaar verschilt, dit zijn 6 feiten over tweelingen!

Reageer op artikel:
Je zou het misschien niet zeggen, maar dit is écht een tweeling
Sluiten