Redactie
Redactie Persoonlijk januari 4, 2015

Jennifer Aniston’s briljante reactie op of ze ooit zwanger wordt

Slaan we een Amerikaanse glossy open, dan zien we wel de commotie rondom de vruchtbaarheid van niemand minder dan Friends-actrice Jennifer Aniston. Want ho eens even, ze is wel al 45 en verloofd met Justin Theroux. Dus wanneer komt die baby? Jennifer wordt gek van die vraag, dus wilde ze even iets kwijt.

Want het is ook heel vermoeiend, die vraag. Misschien wil ze wel gewoon geen kinderen of lukt het niet. Ze is er klaar mee en maakte dit, heel stellig, duidelijk in een interview met Allure:

‘Ik ben die druk die mensen achter dit onderwerp zetten zat: je hebt gewoon een soort van gefaald als vrouw, omdat je je niet hebt voortgeplant. Het is niet eerlijk. Er mag dan wel geen kind uit je vagina zijn gekomen, dit betekent niet dat je niet, net als een moeder, kunt zorgen voor bijvoorbeeld je honden, vrienden of de kinderen van je vrienden.’

Ook voegt ze hieraan toe:

‘Er wordt steeds over me gezegd dat ik zo’n carrièretijger ben en dat ik me alleen maar kan focussen op mezelf. Daardoor zou er geen plaats zijn voor kinderen wat weer maakt dat ik egoïstisch zou zijn. Bah, als ik alleen al over dit soort beschuldigingen nadenk, word ik misselijk.’

You go girl! Hoe zou jij reageren? Laat het ons weten!

Reageer op artikel:
Jennifer Aniston’s briljante reactie op of ze ooit zwanger wordt
Sluiten