Susan Dalstra
Susan Dalstra Kinderen 11 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Jessica Biel deelt hoe ze als moeder altijd worstelt met schuldgevoel

Jessica Biel lijkt zo’n vrouw die alles heeft: getrouwd met een van de leukste mannen op aarde, een bloedmooi uiterlijk, een mooie carrière en een ontzettend snoezig kind. Maar toch gaat het er ook in huize Biel-Timberlake echt niet altijd perfect aan toe. 

Jessica over haar zoon Silas, die afgelopen zondag 3 jaar werd: ‘We noemen hem Captain Destructo. Hij wil alles wat hij tegenkomt omver gooien.’ Ze beschrijft hun peuter als ‘grappig’ en ‘wild’, maar het jongetje heeft volgens haar ook een heel verzorgende kant.

Zoveel mogelijk kinderen

Justin liet eerder al weten dat hij het liefst zoveel mogelijk kinderen wil. ‘Ik hou van dat idee’, zegt Jessica daarover. ‘Maar of het echt werkt in onze levens? Ik weet het niet! Het zal misschien heel zwaar zijn, maar we zien wel wat er gebeurt.’

Schuldgevoel

De actrice geeft toe dat zelfs met een kind het schuldgevoel soms al toeslaat. ‘Het moederschuldgevoel bestaat echt. Ik weet nog niet of ik er echt goed mee omga. Ik voel me heel schuldig als ik er niet ben. Je hebt het gevoel dat je wat mist en er zou moeten zijn. Ik worstel er vaak mee.’

Toch is ze vastberaden te blijven werken. ‘Het is belangrijk dat mijn zoon me ziet als iemand die gelukkig wordt van haar werk, omdat het een belangrijk onderdeel van me is. Ik denk dat hij daar wat aan heeft als hij ouder is – dat ik niet mijn complete leven in het teken van hem heb gezet. Ik heb ook mijn eigen leven gehouden en dat is belangrijk. Dat maakt mij een gelukkiger iemand en een betere moeder.’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Redbookmag

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme