Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Eropuit 21 apr 2014
Leestijd: 1 minuut

Jetlag? Zo heb je er geen last van!

Heb jij een verre vakantie op de planning staan? Dan is het altijd slim om wat tijd in te ruimen voor een jetlag. Vlieg je door een aantal tijdzones, dan kun je er bijna zeker van zijn dat je op zijn minst één of twee dagen uit de running bent.

Je kent het wel: dat je overdag slaperig bent, in de nacht klaarwakker of dat je lichaamstemperatuur ten onrechte wordt aangepast. Dat hoort er nou eenmaal bij, en klagen we er dus ook niet over.

Nieuwe app

Wij kwamen deze briljante app tegen die het probleem kan verhelpen. Entrain werd gemaakt door Olivia Walch, zij maakte verschillende wiskundige formules om uit te rekenen wanneer je het beste kunt slapen. Het enige wat jij hoeft te doen is de app vertellen naar welke tijdzone je vliegt.

De app maakt een schema met wanneer je fel light op moet zoeken, milder licht of het donker. Hij past zich zelfs aan aan het licht dat je voor handen hebt op jouw plaats van bestemming. Het resultaat? De tijd dat je last hebt van een jetlag is ongeveer met de helft verminderd. Deze app verandert jouw manier van verre reizen maken compleet!

De app is gratis te downloaden in de App Store. Er is helaas nog geen Android-versie beschikbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Jetlag? Zo heb je er geen last van!
Sluiten