Redactie
Redactie Mind juni 12, 2015

‘Jij kunt mensen blij maken zonder er moeite voor te doen’

Fammes Inge schreef een brief vanuit ons allemaal. Een brief naar het meest onvoorspelbare op deze wereld en waar we ondanks alle teleurstelling nog steeds ziels veel van houden.

Liefste,

Ik heb je gemist. Heel erg zelfs.
Jij hebt een kwaliteit die slechts weinigen gegeven is, weet je dat? Jij kunt mensen blij maken zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Het beste uit ze halen, ze nét dat duwtje in de goede richting geven, een glimlach op hun gezicht toveren. Geloof me, dat is een gave waar veel mensen – ik in ieder geval – jaloers op zijn.

Ik vergeef je dat je je niet altijd aan je afspraak houdt. Dat je niet op komt dagen als ik dacht dat we afgesproken hadden, dat je te laat komt en vaak veel te vroeg weer weggaat. Want eerlijk is eerlijk: de momenten dat je er wél bent maak je dat dubbel en dwars goed. Hoe meer jij straalt, hoe meer ik straal, en met ons iedereen om ons heen. Just like that. Had ik al gezegd dat dat een hele bijzondere gave is?

Hoe meer jij straalt, hoe meer ik straal, en met ons iedereen om ons heen.

Ik ga niet om de hete brei heen draaien: zo lang als ik je afgelopen tijd heb moeten missen, dat wil ik niet meer. Sterker nog: dat kán ik niet meer. En ik weet zeker dat ik niet alleen namens mezelf spreek als ik dit zeg.

Kortom aller-, allerliefste zomer, wat fijn dat je afgelopen week weer in ons leven kwam. Beloof je deze keer heel erg lang bij ons te blijven?

Liefs,

iedereen

De zomer is een perfecte tijd om je carrière een boost te geven, waarom? Dat leest je hier.

Reageer op artikel:
‘Jij kunt mensen blij maken zonder er moeite voor te doen’
Sluiten