Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Persoonlijk 12 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Jim Bakkum eert overleden Jim (7) op een prachtige manier

Soms kom je een bericht op Facebook tegen, dat je vreselijk ontroert. Dat gebeurde toen we op het bericht van Jim Bakkum stuitten. Hij toont een prachtig eerbetoon zijn zevenjarige naamgenoot Jim van Ast.

Droom

‘Dit lieve, mooie jochie is Jim. Zijn moeder stuurde mij vanochtend een bericht. Jim is 6 weken geleden op 7-jarige leeftijd door een fataal verkeersongeval met het gezin, omgekomen. Zijn ouders en broertje hebben het overleefd. Zijn moeder had vannacht over mij gedroomd en vond dat bijzonder, zeker omdat haar jongetje en ik naamgenoten zijn en hij zijn naam heeft doordat ik zo heet. Ze wilde dat gewoon ‘even’ kwijt…’, begint Jim zijn bericht op Facebook, dat intussen al meer dan 19 duizend keer geliket is.

‘Ik stuurde uiteraard een bericht terug en toonde mijn medeleven met o.a. de tekst; ‘Ik kan jullie niet anders dan al mijn kracht en sterkte toesturen’. Het heeft me de hele dag niet losgelaten en kon zijn blije koppie niet uit mijn hoofd krijgen. En ineens dacht ik; ik kan wél meer doen dan al mijn kracht en sterkte toesturen. Ik heb met toestemming van zijn lieve moeder, besloten om Jim, mijn stoere naamgenoot, te eren. En ik hoop dat jullie dat mét mij willen doen, door deze foto te delen en zijn koppie hopelijk doorleeft in zoveel mogelijk gedachten. ❤️ #JimvanAst’, sluit hij zijn berichtje af.

Delen

Zo’n 28 duizend mensen hebben gedaan wat Jim Bakkum gevraagd heeft, en deelden Jims koppie op hun tijdlijn. Onder het bericht staan duizenden reacties van onder andere ouders die zelf ook een kind hebben verloren.

Deel zelf het bericht van Jim, om de kleine Jim te eren en zijn ouders en broertje een hart onder de riem te steken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Jim Bakkum eert overleden Jim (7) op een prachtige manier
Sluiten