Claire Easy Peasy
Claire Easy Peasy Eten 15 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

Join Food Revolution Day met Jamie Oliver

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, morgen is het weer Food Revolution Day. De 3e editie alweer van dit fantastische initiatief in het leven geroepen door niemand minder dan chef-kok Jamie Oliver. Op deze dag draait alles om eten: goed, gezond, vers én zelf gekookt. Wereldwijd roept Jamie Oliver iedereen op om samen aan de slag te gaan en er een geweldig eetfestijn van te maken. Wij doen mee. Jij ook?

Jamie is on a mission. Iedereen moet namelijk weten wat gezonde voeding is en dat begint volgens Jamie bij het ‘food smart’ maken van onze kinderen. Wij kunnen het niet meer met hem eens zijn!

Grootste kookles ooit

Om zoveel mogelijk mensen actief te krijgen organiseert Jamie dit jaar de grootste live kookles ooit. Vanuit de hele wereld koken 74 landen mee via een livestream. Zo koken op het terrein van ‘Taste of Amsterdam’ bekende chefs, acht moeders van Fifteens kookklas, leerling-koks van Restaurant Fifteen Amsterdam en een aantal journalisten & bloggers mee met de livestream.

Iedereen kan meedoen en wij dus ook. Via de livestream op internet. De kookles van Jamie start om 15.00 uur en duurt 30 minuten. Het recept is een ‘Rainbow-salad-wrap’. Het recept vindt je hier en de kookles kun je hier bekijken:

In huize Bluebelle zijn we alvast druk met de voorbereidingen:

Morgen tijdens Food Revolution Day hebben we speciaal voor onze Bluebelle & Famme lezers nog iets heel leuks in petto! Stay tuned.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Join Food Revolution Day met Jamie Oliver
Sluiten