Renée
Renée Uncategorized 28 mrt 2018

Bizar: jonge moeder wordt van haar fiets geslagen terwijl haar 3-jarige zoon achterop zit

Het is de nachtmerrie van iedere ouder: dat je kind iets overkomt. De nachtmerrie van een jonge moeder (28), die anoniem wil blijven, kwam uit. Terwijl ze met haar driejarige zoontje op de fiets zat werd ze door een groep jongeren mishandeld. Het gevolg? De kleine durft niet meer bij zijn moeder op de fiets.

Eerder deze maand fietste de jonge moeder met haar zoon ‘s avonds om 7 uur naar huis in Tilburg. Het duurt niet lang voordat ze een groepje jongeren tegenkomt. Omdat ze er graag langs wil gebruikt ze haar fietsbel. Niets raars, toch? De jongeren denken daar anders over.

LEES OOK: Driekwart van de peuters mishandeld wereldwijd – laat dit getal even doordringen

De jonge moeder wordt mishandeld

Wat begint met langzaam fietsen, uitschelden en intimideren loopt uit op meer. Ze geven de jonge moeder zo’n klap tegen haar slaap dat ze samen met haar kind (!) op de grond valt. Haar partner vertelt aan AD over de traumatische ervaring, waarbij zijn vriendin bijna haar bewustzijn verloor.

Over zijn zoon:’Hij heeft er mogelijk een lichte trauma aan overgehouden. Hij slaapt slecht en durft niet meer zo goed met mama op de fiets. Dat vinden wij echt heel erg.’ Met de moeder gaat het goed, hoewel ze nog wel regelmatig afspraken bij de huisarts maakt om met haar zoontje het voorval zo goed mogelijk te verwerken.

Beloning

Haar partner is woest. ‘Erg stoer hoor, om met z’n allen zo’n jonge vrouw te mishandelen, en dat in het bijzijn van een jong kind.’ Omdat ze graag willen weten wie deze ‘stoere’ jongens zijn loven ze een beloning van 500 euro uit voor de gouden tip. ‘Je hoort met je poten van vrouwen af te blijven, al helemaal als er een onschuldig kind bij betrokken is.’

Reageer op artikel:
Bizar: jonge moeder wordt van haar fiets geslagen terwijl haar 3-jarige zoon achterop zit
Sluiten