Redactie
Redactie Kids 19 januari 2015

Jongen (5) komt niet op kinderfeestje en krijgt boete mee

De 5-jarige Alex Nash uit Cornwall had een leuk kinderfeestje in het vooruitzicht. Hij was namelijk uitgenodigd voor de verjaardag van een vriendje om mee te gaan naar een indoor-skipiste. Op het laatste moment ging Alex niet meer, omdat hij naar opa en oma moest.

De moeder van de jarige jongen, Julie Lawrence, vond dit uiterst teleurstellend en had geen afzegging ontvangen. Daarnaast had ze wel al 16 pond (iets minder dan 21 euro) entreegeld voor Alex betaald. Ze stopte de rekening in de rugzak van Alex en bij thuiskomst ontdekte zijn vader de brief. Zijn ouders waren niet van plan de rekening te betalen, omdat ze Julie niet konden bereiken, zo meldt papa Derek aan de BBC. Julie zegt zelf dat dit complete onzin is, aangezien de contactgegevens op de uitnodiging stonden. Betalen ze de rekeningen niet, dan dreigt ze naar de rechter te stappen. Op deze manier wordt het wel een heel duur kinderfeestje.

Zijn er ongeschreven regels voor kinderfeestjes wat dit betreft en hoe ver ga je als er niet is afgemeld door de ouders? Zou jij zijn of haar kosten in rekening brengen? Wij zijn benieuwd!

Lees ook:
13 manieren om de verjaardag van je kind extra speciaal te maken

Meisje in tranen omdat nichtje niet op verjaardag komt

Reageer op artikel:
Jongen (5) komt niet op kinderfeestje en krijgt boete mee
Sluiten