Noortje Molenaar
Noortje Molenaar Kids 29 apr 2017

Anthony (13) verrast zijn 5-jarige zusje met Disney-shoot

Broers en zussen hebben meestal een onmogelijke haat-liefdeverhouding. De helft van de tijd vliegen ze elkaar in de haren, maar die andere helft kunnen ze best lief voor elkaar zijn. Maar Anthony (13) en zijn zusje Anabel (5) zijn de beste maatjes. En dat kun je zien aan deze Disney-shoot.

Moeder Christina Michelle besloot te helpen, toen hij een verrassing voor zijn kleine zusje wilde regelen door haar te laten figureren in een jawel, Disney-shoot. Een giga groots gebaar van liefde voor een zijn kleine zusje. Je zou als moeder kunnen denken ‘joh, pak die uiting van liefde iets minder groots en omslachtig aan’ maar Christina dacht: weet je, ik help die jongen gewoon.

Depressies

Wat misschien meespeelt is dat Anthony, zo jong als hij is, kampt met depressies. Iets dat al een tijdje best wel ‘een gevecht voor hem is’, zegt zijn moeder. ‘Het is niet altijd makkelijk voor hem om licht en vrolijk te zijn.’ Maar zijn zusje helpt hem daar onbewust bij door haar zorgeloosheid en haar opgewektheid. En daar wil Anthony zijn zusje voor bedanken.

Alle details

Ze deelde haar verhaal op Facebook en kreeg gigantsich veel reacties. ‘Mijn 13-jarige zoon wilde graag een fantastisch prinskostuum regelen, zodat hij als een ware Prince Charming zijn 5-jarige zusje kon verrassen met een fotoshoot.’ Toen haar zoon haar over zijn idee vertelde, gingen ze eigenlijk meteen aan de slag. Na een gezamenlijke zoektocht naar alle spulletjes, wisten ze alles tot in detail te regelen. Van de handschoenen tot klassieke gepoetste schoenen, helemaal compleet.

Moment suprême

Ze leken er klaar voor en op het moment suprême toverde de jongen een splinternieuw Sneeuwwitje-jurkje voor zijn zusje tevoorschijn. Het meisje was natuurlijk helemaal in de gloria en de liefde tussen die twee kan niet meer stuk. Met, volgens haar eigen woorden, ‘de leukste jongen van de wereld.’

LEES OOK: Ouders krijgen verrassing van hun leven tijdens echo

‘Ik ben onwijs trots en smelt elke keer weer als ik naar de foto’s kijk. Het is prachtig om te zien dat hun band steeds sterker wordt. Met m’n cameraskills ga ik nog vaker dit soort herinneringen vastleggen.’

Bekijk hier de foto’s:

Het meisje is hem in elk geval heel dankbaar:

Nog meer Famme? Volg ons ook op Instagram.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The Good Housekeeping

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Anthony (13) verrast zijn 5-jarige zusje met Disney-shoot
Sluiten