Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 11 jun 2017
Leestijd: 2 minuten

Jongetje (10) maakt briljante zindelijkheidstrofee voor zijn broertje

Wie heel hard zijn best doet om zindelijk te worden, verdient een beloning als dat eindelijk gelukt is. Dat moet het tienjarige zoontje van vader Charlie Walk uit Amerika gedacht hebben. Hij haalde al zijn creativiteit uit de kast en begon te knutselen met zijn LEGO. Het resultaat is briljant en lief tegelijk.

Zindelijkheidstrofee

Het jongetje maakte namelijk een wc pot mét plasstraal die regelrecht het ‘water’ in plonst. Overal heeft hij over nagedacht, van golfjes in het water tot aan de stortbak. De trofee gaat hij aan zijn 2-jarige broertje geven als hij het hem lukt om altijd op de wc te plassen en geen luier meer om hoeft. Hoe lief is dat?!

Gouden wc

Vader Charlie vond de trofee ook briljant en maakte er een foto van, die hij op het ‘funny forum’ van Reddit plaatste. ‘Dus onze tweejarige zoon is eindelijk zindelijk en dit is waar zijn 10-jarige broertje toen mee aan kwam zetten. Het is een trofee voor als hij helemaal zindelijk is’, schreef hij bij de foto. Ook verduidelijkte Chris dat het gele onder de pot geen plas is, maar dat het een ‘gouden’ wc moet voorstellen.

LEES OOK: Deze mythes over zindelijkheidstraining mag je meteen door het toilet spoelen

kert alle mensen die vragen hoe hij op het idee is gekomen, dat zijn zoon het allemaal zelf bedacht én in elkaar gezet heeft. Om te bewijzen dat zijn zoon echt een LEGO-wonder is, voegde hij nog even een video van recente creatie van het jochie toe. Hij maakte ooit een pinball machine, die het nog écht doet ook.

Deze moeder doet niet aan luiers, maar traint haar baby om zindelijk te worden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reddit

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Jongetje (10) maakt briljante zindelijkheidstrofee voor zijn broertje
Sluiten