Held! Dit jongetje (12) maakt teddyberen om aan zieke kinderen te geven

Van dit jongetje kunnen wij nog iets leren. De 12-jarige Campbell Whittaker uit Australië maakt eigenhandige elke dag een pluche teddybeer. Niet voor zichzelf, maar om weg te geven aan zieke kinderen. Wauw, wij zijn sprakeloos. Wat een topper!

Toen Campbell 9 jaar oud was, wilde hij met Kerstmis graag cadeaus geven aan zieke kinderen. Campbell heeft nog acht andere broertjes en zusjes, waardoor het voor zijn ouders helaas financieel onmogelijk was om ook nog voor andere kinderen cadeautjes te kopen. Campbell liet het er niet bij zitten. Met een beetje hulp van zijn moeder zocht hij patronen op internet, en begon hij met het maken van teddyberen.

Oefenen

Campbell ging helemaal zelfstandig aan de slag en met een beetje oefening lukte het de jongen al snel om de eerste knuffels te naaien. ‘Hij heeft geprobeerd om het zowel aan mij als aan zijn vader te leren, maar wij hebben geen idee hoe hij het voor elkaar krijgt,’ vertelt zijn moeder aan Babble.

LEES OOK: Helden: ADO supporters werpen honderden knuffels voor zieke kinderen

Een paar dagen geleden werd er een prachtig item over Campbell gemaakt. Bekijk het item hieronder:

Campbell’s project heeft zelfs een Facebook-pagina, waar hij zijn teddyberen een gedetailleerde beschrijving geeft. Hij geeft al zijn handgemaakte teddyberen nu al drie jaar persoonlijk aan zieke kinderen.

14448956_10154170718333579_4789763979819847207_n
Bron: Facebook
campbell_full-624x391
Bron: Babble
campbell_3-624x307
Bron: Babble

Nog meer mooi teddybeer-nieuws: Teddybeer wacht op nieuwe baby in prachtig stop motion filmpje

Bron hoofdfoto’s: Facebook

babble

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Held! Dit jongetje (12) maakt teddyberen om aan zieke kinderen te geven
Sluiten