Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 18 februari 2015

Jongetje (4) schrijft brief aan de ‘slechte mannen’ die zijn puppy meenamen

Ethan was pas twee jaar oud toen zijn puppy Fern ‘s nachts gestolen werd. Ondanks dat Ethan nog heel klein was en Fern pas een jaar bij hen was, heeft het hondje een onuitwisbare indruk achtergelaten. Nu de jongen twee jaar later heeft leren schrijven, schrijft hij zijn eerste brief. En wel aan de ‘slechte mannen’ die zijn puppy hebben gestolen.

“Aan de slechte mannen die Fern meenamen. Mag Fern nu naar huis komen alsjeblieft? Ik mis haar. Ethan”

‘Hij vraagt nog steeds iedere dag of ik denk dat Fern al naar huis mag komen,’ vertelt moeder Jodie. ‘Het is hartverscheurend.’

De ouders van de vierjarige Ethan vermoeden dat de Cocker Spaniël gestolen is vanwege de populariteit van het ras. Sinds Prins William en Kate werden gespot met hond Lupo, is de vraag enorm gestegen. De vader van Ethan vertelde aan de Telegraph dat je zo’n 1000 pond (1345 euro) voor een pup kunt krijgen.

FindFern

De ouders begonnen na het briefje van Ethan een actie op Twitter en Facebook. Het verhaal is sindsdien al duizenden keren gedeeld. Ook maken mensen selfies met de hashtag #findfern in de hoop dat het hondje wordt gevonden.

Dat veel kinderen gek zijn op dieren moge duidelijk zijn. Deze 24 kinderen vergaten héél even dat ze zelf geen dier zijn…

Reageer op artikel:
Jongetje (4) schrijft brief aan de ‘slechte mannen’ die zijn puppy meenamen
Sluiten