Kirsten Athmer
Kirsten Athmer Kids februari 2, 2016

Jongetje heeft één grote verjaardagswens: géén cadeaus en wel om deze reden…

Als deze jongeman besluit dat hij dit jaar géén verjaardagscadeaus wil, staan zijn ouders perplex. Zijn grootste verjaardagswens is namelijk de katten en honden in het dierenasiel helpen. Zijn ouders reageren trots en doneren vervolgens talloze cadeaus aan de lokale dierenopvang. 

De kleine jongen heeft zeker wat teweeggebracht met deze onbaatzuchtige actie. Net als de ouders van de jongen, reageren mensen vol respect op Reddit, de plek waar de ouders onderstaande foto plaatsten. Enkelen laten weten dat de jonge knul hen geïnspireerd heeft om ook een donatie te doen aan een goed doel.

Toch nog cadeaus?

Er zijn zelfs mensen die via Reddit laten merken dat ze de jongen toch een cadeau wilde sturen, waarop de vader reageert met:

‘Hij wilde echt geen cadeaus. Hij liet ons echt niks voor hem kopen. Als je toch iets wilt doen, doe dan gewoon iets aardigs voor iemand en denk aan deze foto als je het doet’

Het is goed om te weten dat deze jongeman al zo vastberaden en onbaatzuchtig is op deze leeftijd. Laten we hopen dat hij nog veel meer mensen zal inspireren met zijn gulle actie!

Bron: Igmur

Zou jij ook zo’n donatie doen aan het dierenasiel? Reageer via Facebook!

Reageer op artikel:
Jongetje heeft één grote verjaardagswens: géén cadeaus en wel om deze reden…
Sluiten