Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 28 apr 2014
Leestijd: 1 minuut

Jongetje kopieert ‘Hugo Boss’ modellen

Hier is… ministylehacker. Oh nee weer een kindje dat door zijn ouders wordt opgedoft om een hit op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin’ te worden?

Toch blijft ons oog hangen op de beelden die we tegenkomen en het verhaal erachter maakt dat we toch verder lezen en dit ‘Hugo Boss’ jongetje met jullie delen.

Klein budget

Achter ministylehacker aka Ryker zit, hoe kan het ook anders, zijn moeder. Een ‘middleclass’ mama die haar kinderen er graag stylish bij laat lopen, maar daar niet het geld voor heeft en zich nogal liet intimideren door alle perfecte reclame kindjes in dure kleding. Zelf zegt ze niet heel veel stijlgevoel te hebben, maar heel goed te kunnen kopiëren en de stijl stelen met een klein budget.

Ryker vindt het leuk zich te laten aankleden door zijn mama en de look te pikken van een (in onze ogen) fijn model

Dat hij af en toe met zijn knuffel poseert is een geruststellende gedachte

Met een beetje geduld en doorzettingsvermogen vind je de stijl bij kledingwinkels die een stuk betaalbaarder zijn dan de merken op de volwassen foto’s. Famme tipt voor Nederland Zara, Hema en z8 (V&D) en goed scoren in de uitverkoop in juli natuurlijk.

Gelukkig troffen we ook deze foto van Ryker aan, het bewijs dat hij naast fashionista ook gewoon een kind is dat in Star Wars kleren wil lopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Jongetje kopieert ‘Hugo Boss’ modellen
Sluiten