Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 6 maart 2017

Ontroerend: jongetje (9) vindt knuffel terug door oproep op Facebook

Dat oproepjes op Facebook wel degelijk helpen, ondervond de 9-jarige Vlaamse Sebastien De Vooght. Hij verloor zijn knuffel bij een parkeerplaats in Duitsland, en was ontroostbaar.

Ene Sandy vond de knuffel op de A3, vlakbij een parkeerplaats in Duitsland, toen zij onderweg naar haar wintersportvakantie in Oostenrijk was. Ze besloot een oproep op haar Facebook te plaatsen om het baasje van de knuffel te vinden. De oproep van Sandy werd gigantisch vaak gedeeld, en niet zonder resultaat. Amper een dag nadat ze haar foto online zette, kreeg ze een reactie van Bernard, de vader van Sebastien, dat het om de knuffel van zijn zoontje ging.

Sandy: ‘Op vrijdagavond 24 februari zagen we deze knuffel liggen, nadat een auto (met 2 kindjes) met Belgische nummerplaat vertrok op een parking langs de A3, iets voorbij Keulen’, plaatste Sandy op Facebook. ‘Hij moet bijna van die mensen zijn, want hij ziet er nog mooi uit. Helpen jullie het baasje meezoeken door dit te delen?’

Ontzettend blij

‘Sebastien is ontzettend blij dat zijn knuffel weer terecht is’, zegt Bernard tegen HLN. Op Facebook bedankt Sandy alle mensen die haar berichtje hebben gedeeld. Eind goed, al goed.

HELP! 8 dingen die sowieso gebeuren als de knuffel van je kind ‘weg’ is

Facebook

Reageer op artikel:
Ontroerend: jongetje (9) vindt knuffel terug door oproep op Facebook
Sluiten